inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Oriental Artistry [Glass] Nr 94191

Tavla i akrylglas Oriental Artistry [Glass] Nr 94191

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Oriental Artistry [Glass]"

Tryck på akrylglas "Oriental Artistry [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom bakgrund, mönster, brun, orientera, Mandala, etnisk, grafiskt mönster oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Oriental Artistry [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Oriental Artistry [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Oriental Artistry [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Oriental Artistry [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Oriental Artistry [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Oriental Artistry [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Oriental Artistry [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet