inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Orchid with Diamonds [Glass] Nr 92318

Foto på akryl Orchid with Diamonds [Glass] Nr 92318

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas " Orchid with Diamonds [Glass]"

Tryck på akrylglas " Orchid with Diamonds [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, brun, Prydnader, orkidéer, ruter oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl " Orchid with Diamonds [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hem med. Akrylglasfoton " Orchid with Diamonds [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan " Orchid with Diamonds [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet " Orchid with Diamonds [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas " Orchid with Diamonds [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet " Orchid with Diamonds [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar " Orchid with Diamonds [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet