inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Orchid and Fantasy [Glass] Nr 92572

Tryck på akrylglas Orchid and Fantasy [Glass] Nr 92572

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Orchid and Fantasy [Glass]"

Akrylglasfoton "Orchid and Fantasy [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, bakgrund, orkidéer, violett, argent oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Orchid and Fantasy [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Orchid and Fantasy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Orchid and Fantasy [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Orchid and Fantasy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Orchid and Fantasy [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Orchid and Fantasy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Orchid and Fantasy [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet