inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Orange Stream Nr 92828

Tavla i akrylglas Orange Stream Nr 92828

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Orange Stream "

Tryck på akrylglas "Orange Stream " i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometriska former, geometrisk, glans, orange, ränder oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Orange Stream " och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hus med. Foto på akryl "Orange Stream " är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Orange Stream " utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Orange Stream " är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Orange Stream " är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Orange Stream " som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Orange Stream " och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet