inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas NYC: City Lighthouse [Glass] Nr 93034

Tavla av akrylglas NYC: City Lighthouse [Glass] Nr 93034

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "NYC: City Lighthouse [Glass]"

Akrylglasfoton "NYC: City Lighthouse [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, New York, skyskrapor, ljus, natt, bro, Manhattan oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "NYC: City Lighthouse [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "NYC: City Lighthouse [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "NYC: City Lighthouse [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "NYC: City Lighthouse [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "NYC: City Lighthouse [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "NYC: City Lighthouse [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "NYC: City Lighthouse [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet