inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Nut-like Energy [Glass] Nr 92309

Tavla av akrylglas Nut-like Energy [Glass] Nr 92309

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Nut-like Energy [Glass]"

Akrylglastavlor "Nut-like Energy [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometriska former, geometrisk, brun, cirklar oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Nut-like Energy [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Nut-like Energy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Nut-like Energy [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Nut-like Energy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Nut-like Energy [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Nut-like Energy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Nut-like Energy [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet