inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Noble Moon [Glass] Nr 150776

Foto på akryl Noble Moon [Glass] Nr 150776

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Noble Moon [Glass]"

Tryck på akrylglas "Noble Moon [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, textur, cirklar oraz måne. Foto på akryl "Noble Moon [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Noble Moon [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Noble Moon [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Noble Moon [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Noble Moon [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Noble Moon [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Noble Moon [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet