inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Nights in Dubai [Glass] Nr 92505

Tryck på akrylglas Nights in Dubai [Glass] Nr 92505

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Nights in Dubai [Glass]"

Akrylglastavlor "Nights in Dubai [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom stad, brun, skyskrapor, natt, flod, panorama, Dubai, Mellanöstern oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Nights in Dubai [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hem med. Akrylglastavlor "Nights in Dubai [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Nights in Dubai [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Nights in Dubai [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Nights in Dubai [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Nights in Dubai [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Nights in Dubai [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet