inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl New York: Starry Night [Glass] Nr 92566

Foto på akryl New York: Starry Night [Glass] Nr 92566

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "New York: Starry Night [Glass]"

Foto på akryl "New York: Starry Night [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom stad, Prydnader, New York, natt, stjärnor, panorama oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "New York: Starry Night [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av hus med. Akrylglasfoton "New York: Starry Night [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "New York: Starry Night [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "New York: Starry Night [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "New York: Starry Night [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "New York: Starry Night [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "New York: Starry Night [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet