inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl New York: Play of Lights [Glass] Nr 104933

Foto på akryl New York: Play of Lights [Glass] Nr 104933

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "New York: Play of Lights [Glass]"

Tryck på akrylglas "New York: Play of Lights [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, vatten, New York, hav, skyskrapor, natt, USA oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "New York: Play of Lights [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "New York: Play of Lights [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "New York: Play of Lights [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "New York: Play of Lights [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "New York: Play of Lights [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "New York: Play of Lights [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "New York: Play of Lights [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet