inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl New York Panorama [Glass] Nr 93037

Foto på akryl New York Panorama [Glass] Nr 93037

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "New York Panorama [Glass]"

Foto på akryl "New York Panorama [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, vatten, New York, skyskrapor, panorama, Manhattan, soluppgång oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "New York Panorama [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "New York Panorama [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "New York Panorama [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "New York Panorama [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "New York Panorama [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "New York Panorama [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "New York Panorama [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet