inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas New York: Dark City [Glass] Nr 96044

Tavla i akrylglas New York: Dark City [Glass] Nr 96044

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "New York: Dark City [Glass]"

Tryck på akrylglas "New York: Dark City [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, New York, skyskrapor, natt, panorama, Manhattan oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "New York: Dark City [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "New York: Dark City [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "New York: Dark City [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "New York: Dark City [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "New York: Dark City [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "New York: Dark City [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "New York: Dark City [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet