inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas New York City: Morning Sky [Glass] Nr 92512

Tavla i akrylglas New York City: Morning Sky [Glass] Nr 92512

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "New York City: Morning Sky [Glass]"

Akrylglastavlor "New York City: Morning Sky [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, sol, New York, skyskrapor, panorama, Manhattan oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "New York City: Morning Sky [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hus med. Akrylglasfoton "New York City: Morning Sky [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "New York City: Morning Sky [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "New York City: Morning Sky [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "New York City: Morning Sky [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "New York City: Morning Sky [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "New York City: Morning Sky [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet