inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas New York City: Beautiful Night [Glass] Nr 94173

Tavla i akrylglas New York City: Beautiful Night [Glass] Nr 94173

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl " New York City: Beautiful Night [Glass]"

Akrylglastavlor " New York City: Beautiful Night [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, New York, skyskrapor, ljus, natt, panorama, Manhattan oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas " New York City: Beautiful Night [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas " New York City: Beautiful Night [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan " New York City: Beautiful Night [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet " New York City: Beautiful Night [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor " New York City: Beautiful Night [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet " New York City: Beautiful Night [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar " New York City: Beautiful Night [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet