inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl New York and Sunrise [Glass] Nr 92570

Foto på akryl New York and Sunrise [Glass] Nr 92570

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "New York and Sunrise [Glass]"

Tryck på akrylglas "New York and Sunrise [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, sol, New York, skyskrapor, panorama, Manhattan oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "New York and Sunrise [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl "New York and Sunrise [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "New York and Sunrise [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "New York and Sunrise [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "New York and Sunrise [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "New York and Sunrise [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "New York and Sunrise [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet