inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Mosaic Tree [Glass] Nr 92753

Tavla i akrylglas Mosaic Tree [Glass] Nr 92753

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Mosaic Tree [Glass]"

Akrylglastavlor "Mosaic Tree [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom modern, färgrik, träd, konstnärlig, Gustav Klimt, mosaik, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Mosaic Tree [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Mosaic Tree [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Mosaic Tree [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Mosaic Tree [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Mosaic Tree [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Mosaic Tree [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Mosaic Tree [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet