inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Morning Enchantment [Glass] Nr 92760

Foto på akryl Morning Enchantment [Glass] Nr 92760

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Morning Enchantment [Glass]"

Akrylglasfoton "Morning Enchantment [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, sol, himmel, äng, berg, Himmel, morgon, fjäll, Natur oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Morning Enchantment [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Morning Enchantment [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Morning Enchantment [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Morning Enchantment [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Morning Enchantment [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Morning Enchantment [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Morning Enchantment [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet