inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass] Nr 92335

Foto på akryl Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass] Nr 92335

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]"

Tryck på akrylglas "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom urban, väggmålning, Banksy, rolig, apor, banan oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Monkey with Banana Gun by Banksy [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet