inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Modern World's Map [Glass] Nr 92936

Foto på akryl Modern World's Map [Glass] Nr 92936

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Modern World's Map [Glass]"

Foto på akryl "Modern World's Map [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom modern, värld, kartor, kontinenter, graffiti, Banksy, collage, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Modern World's Map [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Modern World's Map [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Modern World's Map [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Modern World's Map [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Modern World's Map [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Modern World's Map [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Modern World's Map [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet