inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Mechanical Orchid [Glass] Nr 92942

Tavla av akrylglas Mechanical Orchid [Glass] Nr 92942

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Mechanical Orchid [Glass]"

Akrylglastavlor "Mechanical Orchid [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom modern, blommor, geometrisk, orkidéer oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Mechanical Orchid [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hem med. Akrylglasfoton "Mechanical Orchid [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Mechanical Orchid [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Mechanical Orchid [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Mechanical Orchid [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Mechanical Orchid [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Mechanical Orchid [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet