inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Meadow: Purple Poppies [Glass] Nr 92378

Tavla i akrylglas Meadow: Purple Poppies [Glass] Nr 92378

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Meadow: Purple Poppies [Glass]"

Akrylglasfoton "Meadow: Purple Poppies [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom blommor, konstnärlig, vallmo, violett oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Meadow: Purple Poppies [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Meadow: Purple Poppies [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Meadow: Purple Poppies [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Meadow: Purple Poppies [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Meadow: Purple Poppies [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Meadow: Purple Poppies [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Meadow: Purple Poppies [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet