inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl May Morning [Glass] Nr 92413

Foto på akryl May Morning [Glass] Nr 92413

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "May Morning [Glass]"

Tryck på akrylglas "May Morning [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, vågor, guldig, magnolior oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "May Morning [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hem med. Akrylglasfoton "May Morning [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "May Morning [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "May Morning [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "May Morning [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "May Morning [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "May Morning [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet