inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Maps: Grey Style [Glass] Nr 97528

Foto på akryl Maps: Grey Style [Glass] Nr 97528

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Maps: Grey Style [Glass]"

Foto på akryl "Maps: Grey Style [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom modern, färgrik, textur, värld, kartor, kontinenter, konstnärlig, betong, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Maps: Grey Style [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Maps: Grey Style [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Maps: Grey Style [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Maps: Grey Style [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Maps: Grey Style [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Maps: Grey Style [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Maps: Grey Style [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet