inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Majesty of the Symmetry [Glass] Nr 92497

Tavla av akrylglas Majesty of the Symmetry [Glass] Nr 92497

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Majesty of the Symmetry [Glass]"

Akrylglastavlor "Majesty of the Symmetry [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, växter, inskriptioner, geometrisk, grå, cirklar oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Majesty of the Symmetry [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Foto på akryl "Majesty of the Symmetry [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Majesty of the Symmetry [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Majesty of the Symmetry [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Majesty of the Symmetry [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Majesty of the Symmetry [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Majesty of the Symmetry [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet