inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Magical Kaleidoscope [Glass] Nr 94863

Tavla av akrylglas Magical Kaleidoscope [Glass] Nr 94863

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Magical Kaleidoscope [Glass]"

Akrylglastavlor "Magical Kaleidoscope [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, färgrik, konstnärlig, glans, stjärnor oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Magical Kaleidoscope [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Magical Kaleidoscope [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Magical Kaleidoscope [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Magical Kaleidoscope [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Magical Kaleidoscope [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Magical Kaleidoscope [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Magical Kaleidoscope [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet