inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Magic of Autumn [Glass] Nr 97420

Foto på akryl Magic of Autumn [Glass] Nr 97420

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Magic of Autumn [Glass]"

Tryck på akrylglas "Magic of Autumn [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, färgrik, landskap, träd, löv, sol, höst, fält oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Magic of Autumn [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Magic of Autumn [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Magic of Autumn [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Magic of Autumn [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Magic of Autumn [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Magic of Autumn [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Magic of Autumn [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet