inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Lunar Harmony [Glass] Nr 92502

Tavla i akrylglas Lunar Harmony [Glass] Nr 92502

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Lunar Harmony [Glass]"

Akrylglasfoton "Lunar Harmony [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, liljor, vågor, ruter, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Lunar Harmony [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Lunar Harmony [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Lunar Harmony [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Lunar Harmony [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Lunar Harmony [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Lunar Harmony [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Lunar Harmony [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet