inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Love Nectar (1 Part) Wide [Glass] Nr 150580

Tavla i akrylglas Love Nectar (1 Part) Wide [Glass] Nr 150580

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]"

Foto på akryl "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, blommor oraz magnolior. Tryck på akrylglas "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Love Nectar (1 Part) Wide [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet