inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Lonely Twilight [Glass] Nr 150880

Foto på akryl Lonely Twilight [Glass] Nr 150880

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Lonely Twilight [Glass]"

Tryck på akrylglas "Lonely Twilight [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, landskap, träd, sol oraz solnedgång. Foto på akryl "Lonely Twilight [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Lonely Twilight [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Lonely Twilight [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Lonely Twilight [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Lonely Twilight [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Lonely Twilight [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Lonely Twilight [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet