inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl London Walk [Glass] Nr 150638

Foto på akryl London Walk [Glass] Nr 150638

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "London Walk [Glass]"

Foto på akryl "London Walk [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom svartvitt, stad, konstnärlig, romantisk, par, röd oraz London. Tryck på akrylglas "London Walk [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "London Walk [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "London Walk [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "London Walk [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "London Walk [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "London Walk [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "London Walk [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet