inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Lake of Memories [Glass] Nr 92826

Tryck på akrylglas Lake of Memories [Glass] Nr 92826

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Lake of Memories [Glass]"

Tryck på akrylglas "Lake of Memories [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, himmel, solnedgång, fåglar, sjö oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Lake of Memories [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Lake of Memories [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Lake of Memories [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Lake of Memories [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Lake of Memories [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Lake of Memories [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Lake of Memories [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet