inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Lake of Dreams [Glass] Nr 92816

Tavla av akrylglas Lake of Dreams [Glass] Nr 92816

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Lake of Dreams [Glass]"

Akrylglastavlor "Lake of Dreams [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, landskap, himmel, solnedgång, sjö oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Lake of Dreams [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Lake of Dreams [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Lake of Dreams [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Lake of Dreams [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Lake of Dreams [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Lake of Dreams [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Lake of Dreams [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet