inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Japanese Adventure [Glass] Nr 150633

Tavla av akrylglas Japanese Adventure [Glass] Nr 150633

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Japanese Adventure [Glass]"

Tryck på akrylglas "Japanese Adventure [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, träd, arkitektur, berg oraz panorama. Tryck på akrylglas "Japanese Adventure [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Japanese Adventure [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Japanese Adventure [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Japanese Adventure [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Japanese Adventure [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Japanese Adventure [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Japanese Adventure [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet