inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Inner Harmony [Glass] Nr 92385

Foto på akryl Inner Harmony [Glass] Nr 92385

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Inner Harmony [Glass]"

Akrylglastavlor "Inner Harmony [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom inskriptioner, textur, orientera, zen, Buddha, metall, lycka oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Inner Harmony [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Inner Harmony [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Inner Harmony [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Inner Harmony [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Inner Harmony [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Inner Harmony [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Inner Harmony [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet