inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Incarnadine Comet [Glass] Nr 92495

Tryck på akrylglas Incarnadine Comet [Glass] Nr 92495

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Incarnadine Comet [Glass]"

Foto på akryl "Incarnadine Comet [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, liljor, vågor, röd, stjärnor oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Incarnadine Comet [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Incarnadine Comet [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Incarnadine Comet [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Incarnadine Comet [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Incarnadine Comet [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Incarnadine Comet [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Incarnadine Comet [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet