inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.09.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla i akrylglas In the Rainbow [Glass] Nr 92409

Tavla i akrylglas In the Rainbow [Glass] Nr 92409

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "In the Rainbow [Glass]"

Tryck på akrylglas "In the Rainbow [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, värld, kartor, kontinenter, konstnärlig, grön, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "In the Rainbow [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "In the Rainbow [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "In the Rainbow [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "In the Rainbow [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "In the Rainbow [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "In the Rainbow [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "In the Rainbow [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet