inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas In Heaven [Glass] Nr 92361

Tavla i akrylglas In Heaven [Glass] Nr 92361

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "In Heaven [Glass]"

Akrylglasfoton "In Heaven [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, träd, skog, solnedgång, vattenfall oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "In Heaven [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl "In Heaven [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "In Heaven [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "In Heaven [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "In Heaven [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "In Heaven [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "In Heaven [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet