inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Hot Rhythms [Glass] Nr 150777

Tryck på akrylglas Hot Rhythms [Glass] Nr 150777

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Hot Rhythms [Glass]"

Akrylglasfoton "Hot Rhythms [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom djur, väggmålning, teenager, musik oraz apor. Tryck på akrylglas "Hot Rhythms [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Hot Rhythms [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Hot Rhythms [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Hot Rhythms [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Hot Rhythms [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Hot Rhythms [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Hot Rhythms [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet