inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Hope (Banksy) [Glass] Nr 150772

Tryck på akrylglas Hope (Banksy) [Glass] Nr 150772

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Hope (Banksy) [Glass]"

Tryck på akrylglas "Hope (Banksy) [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom trends, urban, konstnärlig, graffiti, väggmålning, flicka oraz ballonger. Tavla av akrylglas "Hope (Banksy) [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Hope (Banksy) [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Hope (Banksy) [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Hope (Banksy) [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Hope (Banksy) [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Hope (Banksy) [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Hope (Banksy) [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet