inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Heart of Stone [Glass] Nr 92732

Tryck på akrylglas Heart of Stone [Glass] Nr 92732

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas " Heart of Stone [Glass]"

Akrylglasfoton " Heart of Stone [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom sten, hav, hjärtan, strand oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas " Heart of Stone [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl " Heart of Stone [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet " Heart of Stone [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet " Heart of Stone [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton " Heart of Stone [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet " Heart of Stone [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar " Heart of Stone [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet