inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Guard of the Jungle [Glass] Nr 92523

Tavla av akrylglas Guard of the Jungle [Glass] Nr 92523

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Guard of the Jungle [Glass]"

Akrylglastavlor "Guard of the Jungle [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, kontinenter, djur, brun, guldig, kompass, tigrar oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Guard of the Jungle [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Guard of the Jungle [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Guard of the Jungle [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Guard of the Jungle [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Guard of the Jungle [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Guard of the Jungle [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Guard of the Jungle [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet