inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Grey Sky [Glass] Nr 92376

Foto på akryl Grey Sky [Glass] Nr 92376

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Grey Sky [Glass]"

Akrylglasfoton "Grey Sky [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom stad, brun, New York, skyskrapor, natt, flod, panorama, Manhattan oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Grey Sky [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hus med. Foto på akryl "Grey Sky [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Grey Sky [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Grey Sky [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Grey Sky [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Grey Sky [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Grey Sky [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet