inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Grey Garden [Glass] Nr 94786

Tryck på akrylglas Grey Garden [Glass] Nr 94786

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Grey Garden [Glass]"

Akrylglastavlor "Grey Garden [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, blommor, växter, konstnärlig, grå, vallmo, röd oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Grey Garden [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Grey Garden [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Grey Garden [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Grey Garden [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Grey Garden [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Grey Garden [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Grey Garden [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet