inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Green Sanctuary [Glass] Nr 92520

Tavla i akrylglas Green Sanctuary [Glass] Nr 92520

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Green Sanctuary [Glass]"

Tryck på akrylglas "Green Sanctuary [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, träd, skog, sol oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Green Sanctuary [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Green Sanctuary [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Green Sanctuary [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Green Sanctuary [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Green Sanctuary [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Green Sanctuary [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Green Sanctuary [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet