inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Green Rhythm [Glass] Nr 92830

Tryck på akrylglas Green Rhythm [Glass] Nr 92830

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Green Rhythm [Glass]"

Foto på akryl "Green Rhythm [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometriska former, geometrisk, glans, grön, ränder oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Green Rhythm [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Green Rhythm [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Green Rhythm [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Green Rhythm [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Green Rhythm [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Green Rhythm [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Green Rhythm [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet