inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Green Magic [Glass] Nr 94223

Tavla av akrylglas Green Magic [Glass] Nr 94223

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Green Magic [Glass]"

Tryck på akrylglas "Green Magic [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, landskap, träd, glans, skog, sol, grön oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Green Magic [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Green Magic [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Green Magic [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Green Magic [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Green Magic [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Green Magic [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Green Magic [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet