inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Green Energy [Glass] Nr 92401

Tavla i akrylglas Green Energy [Glass] Nr 92401

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Green Energy [Glass]"

Akrylglasfoton "Green Energy [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometriska former, geometrisk, grön, cirklar oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Green Energy [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Green Energy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Green Energy [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Green Energy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Green Energy [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Green Energy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Green Energy [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet