inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Great Wave in Kanagawa [Glass] Nr 150589

Tavla i akrylglas Great Wave in Kanagawa [Glass] Nr 150589

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Great Wave in Kanagawa [Glass]"

Akrylglastavlor "Great Wave in Kanagawa [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom inskriptioner, hav, vågor oraz Japan. Tryck på akrylglas "Great Wave in Kanagawa [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Great Wave in Kanagawa [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Great Wave in Kanagawa [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Great Wave in Kanagawa [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Great Wave in Kanagawa [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Great Wave in Kanagawa [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Great Wave in Kanagawa [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet