inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Graphite Map [Glass] Nr 92404

Tryck på akrylglas Graphite Map [Glass] Nr 92404

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Graphite Map [Glass]"

Akrylglasfoton "Graphite Map [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom modern, bakgrund, textur, värld, kartor, kontinenter, glans, grå oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Graphite Map [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Graphite Map [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Graphite Map [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Graphite Map [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Graphite Map [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Graphite Map [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Graphite Map [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet