inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Golden Travels [Glass] Nr 92836

Foto på akryl Golden Travels [Glass] Nr 92836

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Golden Travels [Glass]"

Akrylglastavlor "Golden Travels [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom värld, kartor, kontinenter, retro, kompass, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Golden Travels [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Golden Travels [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Golden Travels [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Golden Travels [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Golden Travels [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Golden Travels [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Golden Travels [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet